18 kesäkuuta 2019

5 X ALKUKESÄN SUOSIKIT

Siitä onkin pitkä aika kun viimeksi blogissa on näkynyt suosikit-postaus. Joskus julkaisin aina kuukauden suosikit-postauksen joka kuun viimeisenä päivänä. Kuitenkin nyt alkukesän aikana mulla on kertynyt muutamia kosmetiikkasuosikkeja, joita ajattelin jakaa täällä myös teille. Vielä alkuun, että tämä postaus ei ole toteutettu kaupallisessa yhteistyössä eikä tuotteet ole sponsoroituja, vaan olen ostanut tuotteet itse ja todennut ne käytössä hyviksi.


Aco Sun Kissed

Acon asteittain päivettävä vartalovoide ja vastaava hieman kevyempi kasvoille tarkoitetulla versiolla saa luonnollisen ja kevyen päivetyksen ilman auringossa grillausta. Erityisesti tykkään tuosta kasvoille tarkoitetusta tuotteesta, sillä se sopii myös meikin alle kosteusvoiteena!


Makeup Revolution Soph x Highlighter Palette

Täydellinen paletti, jossa on yhdessä kaikki mahdolliset highlighterin sävyt, joita voi vaan kuvitella ja  ne sopivat myös hyvin vaalealle iholle. Etenkin näin kesäisin kultaisen sävyt näkyy usein osana mun meikkiä, joten tykkään sekoittaa kahta oikean yläkulman sävyä hieman keskenään.


MAC Prep + Prime Fix+ 

Kyseinen  meikinpohjustus- ja kiinnityssuihke pitää meikin kuumana kesäisenä päivänä hyvänä ja antaa samalla kivan hehkuvan ilmeen kasvomeikkiin, joka on erityisesti mun mieleen.

MAC So Chaud (615) lipstick

Oikeastaan jo viime kesästä lähtien aloin haaveilemaan ja etsimään täydellistä oranssinpunaista huulipunaa ja nyt keväällä viimein löysin sellaisen MACin valikoimasta.

Lumene Nordic Chic Full-On Curl Mascara Waterproof

Täytyy vain todeta, että tuo sähkönsininen puteli on i-h-a-n paras ripsiväri mitä mulla on koskaan ollut! Silloin tällöin oon testannut jotakin toista ripsaria, mutta oon todennut kyseisen niin hyväksi ja palannut siihen aina uudelleen. Se nimittäin on ja pysyy, joten ei ole pelkoa pandoista silmien alla helteellä, haha!

Jätäthän kommenttia sun kesäkosmetiikan suosikeista!

xx Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti