24 helmikuuta 2019

3 X IDEAA KERROSPUKEUTUMISEEN

Aivan ihanaa, että tällä viikolla ollaan saatu nauttia muutamista aurinkoisista säistä, joista tuli kovin keväinen olo! Auringonpaisteesta huolimatta ulkona on yhä kylmä tuuli ja onhan helmikuu vielä talvea, joten ihan vielä ei päästä korkkaamaan kevätvaatekaappia.

Tuntuuko sustakin siltä, että kaikki talven asut ovat jo läpikoluttuja etkä enää meinaa keksiä kivoja sekä etenkin lämpimiä asuja, jotka sopivat Suomen talviseen keliin ilman, että heti ulos astuessa viima tartu kirjaimellisesti luihin ja ytimiin? - Siispä kerrospukeutuminen kunniaan! Ensinnäkin kerrospukeutumalla on lämmin säässä kuin säässä ja toiseksi pientä mielikuvitusta käyttämällä siten saa loihdittua mielenkiintoisia asuja, joista kolme esittelen tässä postauksessa. 

3_x_ideaa_kerrospukeutumiseen-lauraemiliaan

KAULUSPAITA & TOPPI


Ensimmäinen asu itse asiassa löytyi mun päältä jouluna! Asu sopii hyvin esimerkiksi juhlaan ja on hyvin simppeli: mustat farkut yhdistettynä valkoisen kauluspaidan kanssa, jonka päälle puetaan toppi tuomaan kontrastia. Asusteilla saa vielä lisättyä pientä yksityiskohtaa, esimerkiksi kultaisilla statement-korviksilla, jotka eivät koskaan petä!

3_x_ideaa_kerrospukeutumiseen-lauraemiliaanNEULE & KAULUSPAITA


Ehkä lämpimin asuyhdistelmä näistä kolmesta eri asuista on tämä. Tässä asussa toimii myös pohjana mustat farkut ja valkoinen kauluspaita niin kuin äskeisessä asussa, mutta yhdistämällä näiden vaatekappaleiden kanssa neuleen, saadaan täysin uusi ja uniikki asu aikaan. 


3_x_ideaa_kerrospukeutumiseen-lauraemiliaan


POOLOPAITA & KOLLEGEPAITA


Rennoin asukokonaisuus, joka sopii täydellisesti arjen askareisiin. Alla oleva poolopaita tuo muuten neutraaliin asuun kivaa yksityiskohtaa ja lämmittää täydellisesti kaulaa.  Kaikkien asujen kanssa voit pukea mieleisen asuun sopivan talvitakin tai lämpimämpinä keleinä nämä asut toimivat myös ohuemman kevättakin kanssa lämpimän kerrospukeutumisen ansiosta.

Toivottavasti löysit uusia tapoja yhdistellä ja kerrostaa eri vaatekappaleita keskenään sekä inspiraatiota omaan pukeutumiseen vielä lopputalveen!

xx Laura

2 kommenttia: