06 tammikuuta 2019

TAVOITTEET VUODELLE 2019

Oikein ihanaa alkanutta uutta vuotta! Toivottavasti sun vuodenvaihde sujui hyvin hyvässä seurassa <3  Viimeksi katsottiin viime vuoden alussa asettamia tavoitteitani ja kuinka niille lopulta kävi. Niinpä uuden startanneen vuoden kunniaksi ajattelin jakaa myös tänä(kin) vuonna muutamat itselle asettamat tavoitteet, joihin pyrin panostamaan ja keskittymään tämän vuoden aikana! Tässä muutamat asiat, jotka raapustin ylös vihkooni:

tavoitteet77

Ota itselle aikaa ja muista rentoutua. 

Stressaa vähemmän ja näe enemmän ystäviä.

Tutustu uusiin ihmisiin.

Lue täsmällisesti ja fiksusti tuleviin yo-kokeisiin.

Urheile ja syö hyvin (vitamiinit, terveellisyys ja monipuolisuus).

Nauti ja elä hetkessä, tee sitä mistä pidät.

Pyri tuottamaan monipuolista, inspiroivaa, säännöllistä ja mielenkiintoista sisältöä eri sosiaalisen median kanavissa.

Lue enemmän kirjoja ja kirjoita useammin ajatuksia ylös.

Tee ekotekoja.

tavoitteet88

Kohtia lukemalla voi huomata todella monen liittyvän hyvinvointiin. Musta tuntuu, että viime vuosi meni niin hujauksessa ohi enkä todellakaan kuunnellut itseäni, kehoa saati muistanut levähtää ja rentoutua. Tänä vuonna haluan olla edellistä viisaampi ja todella tehdä tästä vuodesta mun vuoden, jossa kuuntelen itseäni ja muistan rentoutua nähden paljon enemmän ystäviä sekä pitää yhteyttä myös kauempana asuviin! 

tavoitteet11

Alkanut vuosi on alkanut hyvissä merkeissä ja toivon sen kestävän. Siitä huolimatta, että mulla on taipumus stressata kaikesta suuremmasta kuin pienemmästä, vähemmän oleellisesta, toivon siihen muutosta. Onhan tuleva vuosi stressaavaa aikaa yo-kokeineen sun muineen, mutta nimen omaan sen takia on luettava täsmällisesti ja fiksusti ottamatta sen suurempaa stressiä kaikesta ylimääräisestä. 

xx Laura

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvä tavoitteita sulla tälle vuodelle ! Ja aivan ihanat nää kuvat tässä postauksessa :D

    VastaaPoista