31 joulukuuta 2018

KATSAUS VUOTEEN 2018

Tämän vuoden alussa asetin itselleni muutaman tavoitteen, joihin koitin tähdätä kuluneen vuoden aikana. Musta tuntuu, että tavoitteissa on helpompi pysyä kun taas lupaus tuntuu täysin lukkoon lyödyltä ja se on pakko suorittaa, sillä mitä menin lupaamaan. Mikäli haluat nähdä alkuperäisen postauksen kyseisistä tavoitteista löydät sen täältä.

brunssi1

Unirytmi.

No joo ja ei. Tämä on varmaan ikuinen työmaa, sillä sen hetkinen elämä voi olla niin hektistä ettei millään pääse aiemmin nukkumaan ja sitten se venähtää. Kuitenkin olen pyrkinyt olla noin kello 22-23:00 sängyssä valmiina nukkumaan!

auringonkukkia

Keskittyä ja arvostaa tätä hetkeä.

Kyllä. Aina on tietenkin omassa käyttäytymisessä parantamista siinä, että oikeasti malttaa pitää somettomia hetkiä ja tehdä jotain täysin muuta kuin tuijotella puhelimen ruutua. Etenkin parannusta on tapahtunut ruutuajassa aiempaan nähden.

brunssi3

Opetella uusia kasvisruokia.

En todella tiedä mitä oikein tapahtui tämän kohdan kanssa, mutta uusia kasvisruokareseptejä ei tullut testattua tänä vuonna (tai ainakaan en muista)!? Eli vuonna 2019 paremmalla menestyksellä tässä kohdassa, että toden teolla täytyy kasvattaa ruokareviiriä ja testata sekä opetella uusia aina samojen vanhojen ohelle!

thisorthat

Lukea kirja kuukaudessa.

Ehkä loppujen lopuksi liian korkeat tavoitteet, sillä en lukenut kirja/kk vauhdilla vaan enemmänkin fiiliksen mukaan. Muitakin kuin oppikirjoja olen nyt vuoden aikana lukenut ja ehtinyt lukemaan, mikä on jo sinänsä saavutus haha.

valkoista5

Tuoda blogiin jotain uutta ja postata säännöllisesti.

Joo ja ei. Blogissa aloitin tämän vuoden puolella uuden muotinurkka-postaussarjan. Siitä puheen ollen pian voisi olla uuden kyseisen sarjan postauksen aika, sillä viimeisestä on kulunut jo tovi! Etenkin nyt tänä syksynä koulu on vienyt suurimman osan ajastani kuten syksyn yo-koe, niinpä blogille ja postauksien materiaalin kuvaamiselle ei ole jäänyt hirveämmin aikaa. Kuitenkin kiinnostusta kuvaamisen ja kirjoittamisen suhteen on, joten ensi vuonnakin tämä blogin ylläpitäminen jatkuu!

Nyt toivotan teille ihan jokaiselle oikein ihanaa vuoden viimeistä päivää ja hyvää sekä turvallista uuttavuotta, nähdään ensi vuonna!

xx Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti