16 joulukuuta 2018

6 ✗ PUHELIMESTA

Voitaisiin vuorostaan kurkata viime aikaisia puhelinkuvia, joita olen tässä kuussa napannut. Vitsit, pakko kyllä sanoa, että tämä aika vuodesta on kyllä todella haastava niin jaksamisen kuin kuvien ottamisen kannalta! Huomaa helposti kuinka kroppa vaatii enemmän lepoa jaksaakseen, kun valoa on vain vaivaiset kuusi tuntia päivästä juuri silloin kun itse on sisällä koulussa. Niinpä täällä on ollut joulukuussa todella hiljaista.

puhelimesta-lauraemiliaan

Paksu villapaita ja liehuhousut ovat parhautta <3 Huomaa all beige, nimittäin mut vähäänkään tuntien oon lähes aina kokomustissa! // Ensimmäiset käppäillyt Aleksanterinkadulla tänä vuonna ihastellen Helsinkiä.

puhelimesta-lauraemiliaan

Joulufiilistelyä parhaimmillaan.

puhelimesta-lauraemiliaan
Voi kunpa oma kuusi kotona näyttäisi vastaavanlaiselta kuin Stockalla! // Christmas in the air ✨ Siitä huolimatta, että on todella vähän luonnonvaloa niin kaikki jouluvalot on kyllä ihan parhaita kaamosvaloja. 

Mikäli sua kiinnostaa nähdä enemmän nappaamiani kuvia niin pistäthän Instagramissa seurantaan @lauraemiliaan jos et vielä ole! Sinne päivitän tällä hetkellä hieman enemmän kuin blogin puolella. 

xx Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti