Inkivääri on ihan parasta just nyt syksyn koittaessa ja pahimman flunssakauden selättämiseksi. Näistä inspiroituneena päätin testata itse tehdä inkiväärisoodaa ja sen valmistaminen olikin yllättävän helppoa!
Tarvitset inkiväärisiirapin valmistamiseen:
2 ½ dl vettä tai valkoviiniä
2 ½ dl sokeria
1 rkl tuoretta inkivääri
1. Mittaa tarvittavat ainesosat kattilaan
2. Keitä miedolla lämpötilalla kunnes seos muuttuu siirapiksi.
3. Siivilöi inkivääri ja kaada siirappi purkkiin. Anna jäähtyä noin puolen tunnin ajan.
Inkiväärisiirapin ohjeen löysin täältä. Alkuperäisen ohjeen mukaan kylmässä säilytettynä siirappi pysyy hyvänä ainakin kuukauden.
Inkiväärisoodan valmistamiseen tarvitset:
Maustamatonta kivennäisvettä
Inkiväärisiirappia
+ halutessasi myös oman maun mukaan tuorepuristettua limeä
xx Laura

Tarvitset inkiväärisiirapin valmistamiseen:
2 ½ dl vettä tai valkoviiniä
2 ½ dl sokeria
1 rkl tuoretta inkivääri
1. Mittaa tarvittavat ainesosat kattilaan
2. Keitä miedolla lämpötilalla kunnes seos muuttuu siirapiksi.
3. Siivilöi inkivääri ja kaada siirappi purkkiin. Anna jäähtyä noin puolen tunnin ajan.
Inkiväärisiirapin ohjeen löysin täältä. Alkuperäisen ohjeen mukaan kylmässä säilytettynä siirappi pysyy hyvänä ainakin kuukauden.

Maustamatonta kivennäisvettä
Inkiväärisiirappia
+ halutessasi myös oman maun mukaan tuorepuristettua limeä
xx Laura
Tätähän onkin helppo tehdä, pitää laittaa testiin!
VastaaPoistahttps://nouw.com/oonahankaniemi
Joo kannattaa ehdottomasti testata! :)
Poista